Highlights

Ενα εστιατόριο τα συνδυάζει όλα: την ομορφιά του προορισμού, τη νοστιμιά της κουζίνας τουκαι το pairing με ένα από τα
- Citymag
- |

Με παρουσία στην πόλη της Νάουσας για περισσότερο από 20 χρόνια, η ταβέρνα «Στου Θωμά» αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για
- Citymag
- |

Από το 2003 η Σπονδή σερβίρει κυρίως ναουσαίικες συνταγές φτιαγμένες με τοπικά προϊόντα, αναδεικνύοντας ιδανικά τις ετικέτες του Ξινόμαυρου. Μπαίνοντας
- Citymag
- |

Όταν ένα εστιατόριο είναι συνέχεια μιας γευστικής παράδοσης που κρατάει ήδη τρεις γενιές, ξέρεις ότι κάτι πρέπει να κάνει καλά.
- Citymag
- |

Κείμενο: Ελένη Γρηγορίου* Το κρασί αποτελεί διαχρονικά στοιχείο πολιτιστικής κληρονομιάς και γαστρονομικής παράδοσης. Σήμερα, άλλωστε, το ενδιαφέρον για το κρασί

Το 2005 ο Απόστολος Θυμιόπουλος, με καταγωγή από τον Τρίλοφο Ημαθίας, κυκλοφόρησε την πρώτη του ετικέτα. Η έμπνευση του ονόματος

Κείμενο, φωτογραφίες πιάτων: Αλέξανδρος Καραμανλής. Η Κάνουλα έχει καθιερωθεί ως αγαπημένος γαστρονομικός προορισμός στη Θεσσαλονίκη για τους λάτρεις της

Στην οινική έκθεση «Μικρά Οινοποιεία – Μεγάλα Κρασιά», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 και τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου,
- Citymag
- |

Αυτήν την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, το Brothers in Law Smash’n’Pasta μάς προσκαλεί να γιορτάσουμε
- Citymag
- |

Η πολυαναμενόμενη οινική εκδήλωση «ΒορΟινά», με τα εξαιρετικά κρασιά και αποστάγματα των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος, επιστρέφει στο ετήσιο ραντεβού της
- Citymag
- |