Highlights

Κάποιες επιχειρήσεις είναι πραγματικές κιβωτοί μνήμης, που συνδέουν το χθες με το σήμερα. Ένα τυροπωλείο αποτελεί αυτήν ακριβώς την περίπτωση.
- Citymag
- |

Η σχέση της οικογένειας Παππά με το ποιοτικό κρέας ξεκινά πριν από 119 χρόνια, το μακρινό 1906, στο Μεγάλο Περιστέρι
- Citymag
- |

Τα εστιατόρια είναι οι άνθρωποί τους. Ένα boutique restaurant σε ένα από τα γραφικότερα σημεία της πόλης το αποδεικνύει περίτρανα.
- Citymag
- |

Αυτοί που ξέρουν υποστηρίζουν ότι η δημιουργικότητα δεν έχει ταβάνι. Η ομάδα του θamõn το αποδεικνύει με ένα νέο
- Citymag
- |

Όταν έχεις την τύχη να διαθέτεις τις καλύτερες πρώτες ύλες που μπορούν να προσφέρουν η γη και η θάλασσα, μόνο
- Citymag
- |

Οι διευθύνσεις που αγαπάμε να επισκεπτόμαστε, τα εστιατόρια όπου λαχταράμε να τρώμε, τα στέκια όπου συχνάζει όλος ο καλός ο
- Citymag
- |

Χτισμένο δίπλα στο Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου, το οποίο αποτελεί κόσμημα του Ευρωπαϊκού Δικτύου Γεωπάρκων της UNESCO, προσφέρει μαγευτική θέα
- Citymag
- |

Όταν ο προορισμός είναι η Ήπειρος, ένας τόπος με υπέροχο φυσικό τοπίο, αλλά και με προκλήσεις στο ανάγλυφο, δεν μπορείς
- Citymag
- |

Οι επιχειρηματίες μηχανικοί Χαράλαμπος Εξάρχου και Παναγιώτης Τσιούρης οραματίστηκαν μια ξενοδοχειακή μονάδα υψηλών προδιαγραφών, με σεβασμό στο περιβάλλον και την
- Citymag
- |

«Περιπλανιέμαι στην τύχη, ανάμεσα απ’ ό,τι απόμεινε από μια άλλη εποχή. Τα βήματά μου ξαναπλάθουν τον χώρο. Πορείες περιμένουν