Από το 2005, η οικογένεια Ιωάννη Τουρλή και Λένας Καλλίδου ζυμώνει ψωμί με προσέγγιση που εδράζεται στις σπάνιες ποικιλίες από άλευρα. Η αρτοποιία είναι καινοτόμος στα κρουασάν και στο τσουρέκι με σοκολάτα, πάντοτε φρεσκότατα και λαχταριστά, με ιδανική αναλογία μπαχαρικών, που προσδίδουν απόλυτα ισορροπημένες γεύσεις. Σημειωτέον ότι, με δεδομένη και την εποχή που διανύουμε, το αρτοποιείο έχει και υπηρεσίες delivery, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Αρτοποιία Τουρλή: «Ψαγμένο» ψωμί, θεϊκά κρουασάν, λαχταριστό τσουρέκι
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, που άλλαξε το πολιτιστικό πρόσωπο της πόλης, γιορτάζει τα 25 του χρόνια με ένα πρόγραμμα «λαμπρών αστέρων»
Citymag Newsroom
14 Ιανουαρίου 2025