ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Το lockdown και οι δύσκολες ημέρες τού αναγκαστικού εγκλεισμού βρίσκονται πια πίσω μας. Μπροστά μας ανοίγεται το υπέροχο –έστω και ιδιαίτερο φέτος– ελληνικό καλοκαίρι. Λίγες ημέρες απομένουν, για να υποδεχθούμε και πάλι στους χώρους μας, στη Θεσσαλονίκη και στη Νέα Φώκαια της Χαλκιδικής, το κοινό που μας τιμά και μας εμπιστεύεται επί μία δεκαετία. Και είμαστε πανέτοιμοι –τηρώντας ευλαβικά τα απαραίτητα μέτρα προστασίας– να του προσφέρουμε τις γεύσεις που τόσο αγαπάει, τις γεύσεις τής ελληνικής-μεσογειακής κουζίνας. Τις ίδιες γεύσεις που γνώρισαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας από τα παιδικά τους χρόνια, προσθέτοντας όμως κάτι πολύ βασικό: τη δημιουργική έμπνευση ορισμένων από τους κορυφαίους σεφ τής Ελλάδας.

Το αποτέλεσμα είναι μια νέα γευστική εμπειρία που δεν είναι ξένη προς τα γευστικά μας βιώματα. Πιάτα φτιαγμένα με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, παραδοσιακά υλικά τής ελληνικής γης που υπάρχουν ανάλογα με την εποχή. Η κάβα μας φιλοξενεί μια προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία σε ούζο, τσίπουρο, ρακή, μπίρα και κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα.

Περιμένουμε τη στιγμή που θα σας ξαναδούμε στα καταστήματά μας, θα σας σερβίρουμε τα πιάτα μας και θα αντικρίσουμε και πάλι το χαμόγελο της ικανοποίησης στα πρόσωπά σας. Κι αυτό για εμάς είναι η μεγαλύτερη διάκριση από αυτές που κατακτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.











