Πρόκειται για παίκτες τής εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, που πριν από 16 χρόνια κατέκτησε στα γήπεδα της Πορτογαλίας το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι τέσσερις πρώην διεθνείς θα βρεθούν αύριο, στις 11:30 το πρωί, στο Περίπτερο 11 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώνεται από τους «Θρύλους τής Γαλανόλευκης», τους «Greek Legends 2004», έχει την αμέριστη στήριξη του υπουργείου Υγείας και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης. Ανάλογη εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα και τώρα ήρθε η σειρά να στηριχτούν τα νοσοκομεία τής Θεσσαλονίκης.
Ο διοικητής τής 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης, Δημήτρης Τσαλικάκης, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, τονίζοντας πως «οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες, διότι ο κόσμος φοβάται να πάει στα νοσοκομεία. Για τον λόγο αυτόν, οι αιμοδοσίες έχουν βγει εκτός των νοσοκομείων. Το θετικό είναι πως υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο».