ΜΕ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ CHEFS ΚΑΙ PASTRY CHEFS, ΟΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΓΟΣ, Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, Η «PETITS GRECS» ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΥΣΤΙΚΟ TWIST ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ.
Η «Petits Grecs» γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη από μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάει τα γλυκά και τα ταξίδια και βάλθηκε να κάνει γνωστή τη σύγχρονη ελληνική ζαχαροπλαστική και αρτοποιητική τέχνη στα πέρατα του κόσμου.
Με αποσκευές γεμάτες ευφάνταστες συνταγές από διάφορες περιοχές τής Ελλάδας και με την παρέα επώνυμων ελλήνων chefs και pastry chefs, όπως ο Ανδρέας Λαγός, ο Αλέξης Αλεξίου και ο Μαρίνος Κοσμάς, η «Petits Grecs» δίνει το δικό της γευστικό twist σε κάθε προϊόν που παράγει: biskota, koulouraki, kourabies, tou koutaliou, rosedes και, πρόσφατα, στη νέα της σειρά από almyra κεράσματα – και έπεται συνέχεια.
Το ξεκίνημα έγινε το 2014 και τα προϊόντα «Petits Grecs» βρίσκονται ήδη στα ράφια επιλεγμένων σημείων στις ΗΠΑ, στην Αγγλία, στη Γαλλία και στην Ολλανδία.
Παρότι η πανδημία τού κορωνοϊού επηρέασε προσωρινά τη σταθερά ανοδική πορεία τής «Petits Grecs», όλοι οι συντελεστές αυτού του εγχειρήματος αισθάνονται σίγουροι για την επόμενη μέρα, που θα βρει και πάλι τους ρυθμούς της και θα κάνει πραγματικότητα το όνειρό τους: ελληνικά κεράσματα με άποψη, γνωστά σε όλο τον κόσμο.