Highlights
Μέρη με ιστορία και εστιατορικοί θρύλοι μεγάλοι: η Δέσποινα Μαυρομάτη (του «Ζύθος Ντορέ»), η Ισμήνη Τορνιβούκα (του «Όλυμπος Νάουσα»), ο
- Citymag
- |
Η Selene Vedema 2024, ο εμβληματικός θεσμός του σαντορινιού αμπελώνα, επιβεβαίωσε τη φήμη της και φέτος, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Στις
- Citymag
- |
Στην κεντρική φωτογραφία: τα σπαράγγια σε κρέμα αγριοράπανου με κροκάν αμυγδάλου στον Στάβλο. Φωτογραφία: Hungry Cookies. Αυτά που δοκιμάσαμε
Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά: το Laziza μαγειρεύει στην κουζίνα του street food από τη Μέση Ανατολή,
Στο κέντρο της Θέρμης, το Chouchou προσφέρει εδώ και λίγο καιρό προφιτερόλ με τη δυνατότητα να επιλέξετε τη σύνθεση με
Από το 1952 το Σερραϊκόν σερβίρει χειροποίητη μπουγάτσα και άλλες νοστιμιές από ποιοτικές πρώτες ύλες και περίτεχνο φύλλο ζύμης. Αδιαμφισβήτητος
Η Καντίνα στη Ζούλα είναι η αφορμή για μια ωραία, μικρή εκδρομή (για όσους δεν ζουν στα Πεύκα) για κρεατικά
Σε έναν μικρό χώρο που, δυστυχώς, έχει μόνον εξωτερικό σαλόνι, το India Gate βρίσκεται σε όλες τις πλατφόρμες ντιλίβερι. Ο
Σε μια πόλη γεμάτη από καφέ, χρειάζονται δύο στοιχεία, ώστε ένα coffee spot (ειδικά αν είναι καινούργιο) να μπορέσει να
- Citymag
- |
Ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας προσαρμογής και οριστικής επιστροφής στην πόλη. Η ΔΕΘ πέρασε, η Θεσσαλονίκη αποκτά ξανά ζωή και