Ζουμερό και αφράτο, τέλεια αρτυμένο και ιδανικά ψημένο. Έρχεται στο τραπέζι σας με μία ιδέα φρέσκου βουτύρου που λιώνει αργά και ηδονικά πάνω στο καυτό μπιφτέκι, ποτίζοντάς το με νοστιμιά, συνοδεία πατατούλας τηγανητής κομμένης στο χέρι, αλλά και της απαραίτητης πάπρικας – γλυκιάς και ουχί καυτερής. Κάθε μπουκιά και μία δόση παραδείσου. Ειλικρινά, για εμάς είναι ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) μπιφτεκάκι στην πόλη.
«Αχνός»: τo μπιφτέκι το σωστό
Μαθαίνουμε τα μυστικά του κεντήματος των ιθαγενών του Παναμά στο νέο εργαστήριο ενηλίκων του Τελλόγλειου
Citymag Newsroom
8 Οκτωβρίου 2024
Στην τελική ευθεία για τον 21ο Χάρτη των Γεύσεων, το μεγάλο, ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων στη Θεσσαλονίκη
Citymag Newsroom
8 Οκτωβρίου 2024
Δημοφιλή