Σύμφωνοι: είναι σημαντικό να μη ξεχνάμε τους τρόπους μας όταν τρώμε, όσο λαχταριστό κι αν είναι το αλμυρό ή το γλυκό που θέλουμε να απολαύσουμε. Κι όμως: υπάρχουν ορισμένες στιγμές που θέλεις να αφεθείς στη νοστιμιά, να παραμερίσεις (προσωρινά, έστω) το savoir vivre, να βουτήξεις στο αντικείμενο του πόθου σου με τα χέρια και να το γευθείς χωρίς να υπάρχει αύριο. Μια τέτοια περίπτωση είναι και το Paris-Brest που φτιάχνεται «à la minute» στο αγαπημένο «Choureál» – ο νέος μας γλυκός εθισμός. Όχι ότι λησμονήσαμε και τους παλαιότερους (και αεί αγαπημένους) στο συγκεκριμένο «ναό» τής ζάχαρης…
«Choureál»: αμαρτίες… χειρός
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, που άλλαξε το πολιτιστικό πρόσωπο της πόλης, γιορτάζει τα 25 του χρόνια με ένα πρόγραμμα «λαμπρών αστέρων»
Citymag Newsroom
14 Ιανουαρίου 2025
Δημοφιλή
Δημοφιλή