Το φύλλο είναι λεπτό και χειροποίητο. Η γέμιση πραγματικά πλούσια, πραγματικά γευστική, σαν βελούδο στον ουρανίσκο. Αυτά τα δύο υπέροχα στοιχεία «παντρεύονται» σε ένα μικρό πιατάκι, που ειδικά κάθε Κυριακή πρωί γίνεται ανάρπαστο από τον κόσμο που συρρέει στο στέκι τής Αγίου Δημητρίου. Μιλάμε για την υπέροχη μπουγάτσα με κρέμα, με τυρί, με σπανάκι ή με κιμά, που φτιάχνει από το 1970 η οικογένεια Γκέκα (με καταγωγή από τις Σέρρες). Σας προτείνουμε να τη συνοδεύσετε με ένα ποτήρι κεφίρ από τη Φάρμα Κουκάκη. Με τέτοιο ξεκίνημα, πώς να μην πάει καλά η ημέρα σας;
«Ανώτερον»: ανώτερη απόλαυση
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, που άλλαξε το πολιτιστικό πρόσωπο της πόλης, γιορτάζει τα 25 του χρόνια με ένα πρόγραμμα «λαμπρών αστέρων»
Citymag Newsroom
14 Ιανουαρίου 2025