Τα γιαουρτλού τού «Σαββίκου»: πολίτικα σουτζουκάκια (2×100 γρ.) ψημένα παραδοσιακά στα ξυλοκάρβουνα πάνω σε πίτα, με σος γιαουρτλού και σος «Σαββίκος» με βάση το γιαούρτι. Συνοδεύεται από φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι και τηγανητές πατάτες. Σερβίρεται και σε σάντουιτς, με ένα σουτζουκάκι σε αραβική πίτα. Η τελειότητα στην απλότητα.
Γιαουρτλού στου «Σαββίκου»: απλά, τέλειο!
Στέλιος Βραχνής: Η δυσκολία με γοητεύει στην τέχνη και στη ζωή
Citymag
7 Οκτωβρίου 2024
Η άγνωστη, συναρπαστική ιστορία του πρώτου «mall» στη Θεσσαλονίκη
Citymag Newsroom
7 Οκτωβρίου 2024
Δημοφιλή
Δημοφιλή