Τα γιαουρτλού τού «Σαββίκου»: πολίτικα σουτζουκάκια (2×100 γρ.) ψημένα παραδοσιακά στα ξυλοκάρβουνα πάνω σε πίτα, με σος γιαουρτλού και σος «Σαββίκος» με βάση το γιαούρτι. Συνοδεύεται από φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι και τηγανητές πατάτες. Σερβίρεται και σε σάντουιτς, με ένα σουτζουκάκι σε αραβική πίτα. Η τελειότητα στην απλότητα.
Γιαουρτλού στου «Σαββίκου»: απλά, τέλειο!
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, που άλλαξε το πολιτιστικό πρόσωπο της πόλης, γιορτάζει τα 25 του χρόνια με ένα πρόγραμμα «λαμπρών αστέρων»
Citymag Newsroom
14 Ιανουαρίου 2025
Δημοφιλή
Δημοφιλή