Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά δύσκολο να μην αγαπά κάποιος τις τηγανητές πατάτες. Δύσκολο είναι και να μην τις πετύχεις (εκτός κι αν τις κάψεις…). Υπάρχουν όμως και μερικά μυστικά, τα οποία πραγματικά απογειώνουν τη γεύση τους: όπως το να τις τηγανίζεις σε έξτρα παρθένο κρητικό ελαιόλαδο – σε «υγρό χρυσό», δηλαδή, όπως κάνουν στα «Δέκα τραπέζια». Η γεύση είναι ειλικρινά ασύγκριτη. Δοκιμάστε και θα μας θυμηθείτε.
«Δέκα τραπέζια»: πατάτες τηγανητές και πεντανόστιμες
Η ηλεκτροκίνηση πρόσθεσε 3 εκατ. ευρώ στα ταμεία του ΟΑΣΘ, ανυπολόγιστο το περιβαλλοντικό όφελος
Citymag Newsroom
8 Οκτωβρίου 2024
Οι εναλλακτικές μορφές της οικογένειας σε πρώτο πλάνο στο προσεχές, 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Citymag Newsroom
8 Οκτωβρίου 2024
Δημοφιλή
Δημοφιλή