Ο χειμώνας καλά κρατεί, οπότε έχουμε κι εμείς δικαιολογία για να δοκιμάζουμε κάποιες λίγο περισσότερο «μπρουτάλ» νοστιμιές. Μία από αυτές, που «ζει» τις τελευταίες ημέρες στο ψυγείο μας (αν και όχι για πολύ ακόμη…), είναι ο χοιρινός καβουρμάς σε λίπος premium από την εταιρεία «Παλαίστρος». Μερίδες καβουρδισμένου κρέατος από χοιρινά εκτροφής των παραγωγών, εξαιρετικής ποιότητας, μέσα σε λίπος. Σερβίρεται ως έχει ή κομμένο σε λεπτές φέτες, συνοδεύοντας όλα τα μαγειρευτά λαχανικά, δίνοντας ιδιαίτερο άρωμα και γεύση. Μετά από κάθε χρήση, το υπόλοιπο προϊόν πρέπει να καλύπτεται με το λίπος που φέρει η συσκευασία (αν μακροημερεύσει στο δικό σας ψυγείο περισσότερο απ’ ό,τι στο δικό μας…).
