Για την πλειονότητα των φούρνων, το μουστοκούλουρο είναι εποχικό γλυκάκι (κυρίως στη διάρκεια νηστειών). Όχι για τον φούρνο τού «Μπακόλα». Αφράτο και τραγανό μαζί, εξαίσια μυρωδάτο, με ζουμερές σταφίδες, το μουστοκούλουρό του είναι διαθέσιμο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως γι’ αυτό…
Μουστοκούλουρα «Μπακόλα»: διαρκής απόλαυση
Πλέον, πετάμε απευθείας από τη Θεσσαλονίκη στο Aμστερνταμ με τα φτερά της AEGEAN
Citymag Newsroom
6 Νοεμβρίου 2024
Καλωσορίζουμε τη νέα σοδειά του Αφρού από το Οινοποιείο Κεχρής
Citymag Newsroom
31 Οκτωβρίου 2024