Χοιρινό ρολό γεμιστό με κάστανα, δαμάσκηνα και τσάτνι από γλυκό μανιτάρι. «Βαρκούλα» ψαρονέφρι (το πιο τρυφερό κομμάτι χοιρινού κρέατος), γεμιστή με λιαστή ντομάτα ή με φρέσκο πέστο βασιλικού και αρωματικό δενδρολίβανο και θυμάρι. Χοιρινός λαιμός γεμιστός με κάστανα, δαμάσκηνα, τσάτνι από τριαντάφυλλο και απαλή, χρυσή σάλτσα δαμάσκηνου. Μοσχαρίσιο ρολό (φωτό) γεμιστό με μοσχαρίσιο κιμά, μαύρη και λευκή τρούφα εκλεκτής ποιότητας και σος από μαύρο, ώριμο, καραμελωμένο σκόρδο 50 ημερών και μαύρα πιπέρια. Σίγουρα σας ανοίξαμε την όρεξη, χρονιάρες μέρες… Το πιθανότερο όμως είναι να σκεφτείτε: «Και θα κάτσω εγώ στην κουζίνα να τα φτιάξω όλα αυτά;». Αυτό είναι το καλύτερο: δεν θα χρειαστεί! Ένα θεσσαλονικιώτικο κρεοπωλείο έφτιαξε για εμάς μια σειρά από λαχταριστές νοστιμιές, έτοιμες για τον φούρνο. Ποιος είπε ότι η απόλαυση χρειάζεται κόπο;
«Meating Place Διδασκάλου»: νοστιμιές έτοιμες για ψήσιμο
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, που άλλαξε το πολιτιστικό πρόσωπο της πόλης, γιορτάζει τα 25 του χρόνια με ένα πρόγραμμα «λαμπρών αστέρων»
Citymag Newsroom
14 Ιανουαρίου 2025
Δημοφιλή
Δημοφιλή