Το ανακαλύψαμε πρόσφατα, στο πλαίσιο του αναγκαστικού «εγκλεισμού» μας κατ’ οίκον, ελέω κορωνοϊού: ένα εκλεκτό απόσταγμα που φυλάει στην καρδιά του τον χιώτικο γλυκάνισο, δημιουργώντας έναν γευστικό «παράδεισο» που μένει αξέχαστος σε κάθε ουρανίσκο. Το καζανιστό Στουπάκη παράγεται με 100% απόσταξη στάλα στάλα, σε παραδοσιακά, χάλκινα καζάνια και µε τον ιδανικό τρόπο, συνεχίζοντας έτσι τη γευστική παράδοση της Χίου και προσφέροντας μοναδικότητα σε κάθε του σταγόνα.
Η ιστορία τής Ποτοποιίας Στουπάκη ξεκινά το 1896, στη Χίο. Τότε το ξεχωριστό ούζο με τον χιώτικο γλυκάνισο ταξίδευε σε όλα τα χωριά τού νησιού και στα παράλια της Μικράς Ασίας. Το 1900 ο Γιάννης Στουπάκης πήρε την πρώτη επίσημη άδεια απόσταξης από τους Τούρκους, με έδρα τού αποστακτηρίου τον Δαφνώνα τής Χίου. Σήμερα τα χάλκινα καζάνια βρίσκονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και συνεχίζουν την παράδοση της οικογένειας Στουπάκη, παράγοντας το Καζανιστό Ούζο, το λικέρ Μαστίχα «Ομηρικό» (με τις διάφορες ξεχωριστές του γεύσεις), το OneDrop Μανταρίνι και το μονοποικιλιακό τσίπουρο Μαύρο Ρόδο. Αυθεντικά ελληνικά προϊόντα με διεθνές διαβατήριο, που δεν παράγονται πουθενά αλλού στον κόσμο.