Βρεθήκαμε στο πατσατζίδικο τού Τσαρούχα – νιώσαμε την ανάγκη για μια ζεστή σουπίτσα, με τον χειμώνα να δείχνει τα δόντια του. Εννοείται ότι ο κλασικός πατσάς ήταν η πρώτη μας επιλογή – γευστικός και μοσχοβολιστός, αποτελεί την επιτομή τού comfort food για τους connoisseurs. Δεν αντέξαμε όμως να μη δοκιμάσουμε και μια μερίδα γιουβαρλάκια (φωτό): καλοζυμωμένα και αφράτα, τέλεια αρτυμένα μέσα στον πλούσιο, λεμονάτο ζωμό, αποτελούν per se λόγο να επιστρέψουμε. Γεύση μαμάς.
