Είναι δύσκολο να μπεις στον στίβο τού κουλουριού Θεσσαλονίκης στον τόπο που το γέννησε και να βγεις νικητής. Κι όμως: μια εταιρεία που ξεκίνησε στον Πειραιά έχει καταφέρει να κάνει μέσα σε τρία χρόνια αισθητή την παρουσία της, χάρη στην ποιότητα των προϊόντων της – από το κλασικό κουλούρι Θεσσαλονίκης, το κουλούρι με ηλιόσπορο, με καλαμποκάλευρο, το πολύσπορο και το αφράτο ώς άλλα, πιο «εξωτικά» προϊόντα (γλυκά ή αλμυρά, με διάφορες γεμίσεις).
«Κουλουράδες»: με συνταγή από το 1956
Η ηλεκτροκίνηση πρόσθεσε 3 εκατ. ευρώ στα ταμεία του ΟΑΣΘ, ανυπολόγιστο το περιβαλλοντικό όφελος
Citymag Newsroom
8 Οκτωβρίου 2024
Οι εναλλακτικές μορφές της οικογένειας σε πρώτο πλάνο στο προσεχές, 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Citymag Newsroom
8 Οκτωβρίου 2024
Δημοφιλή