Στα ράφια του θα βρείτε ελαιόλαδα από τα πιο κρυφά σημεία τού τόπου μας, ελιές φυσικής επεξεργασίας ή βιολογικές, μέλι Πελοποννήσου, Χαλκιδικής και Καστοριάς, γλυκά παραδοσιακά (με ή χωρίς ζάχαρη), ταχίνι Λήμνου, φυστικοβούτυρο Σερρών, λουκούμια και υποβρύχια, γλυκοπικάντικες μαρμελάδες, ζυμαρικά, ποντιακά προϊόντα, όσπρια και άλευρα μικρών παραγωγών, βότανα και μπαχαρικά. Επίσης, ποικιλία από πατέ, αλείμματα, μουστάρδες, αρτύματα, δημητριακά, κάβα ποτών και διαλεγμένα τυριά, αλλαντικά και αλίπαστα ψυγείου. Και να μη ξεχάσουμε: το «Olicatessen» διοργανώνει τακτικά γαστρονομικά σεμινάρια. Η φετινή σεζόν ξεκινά την Παρασκευή 17.01, στις 18:00, με την columnist τής «Citymag» Μίνα Αποστολίδη και με μια πολύ ιδιαίτερη γευσιγνωσία σοκολάτας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν με προκράτηση στο info@olicatessen.gr
«Olicatessen»: μόνο τα καλύτερα
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, που άλλαξε το πολιτιστικό πρόσωπο της πόλης, γιορτάζει τα 25 του χρόνια με ένα πρόγραμμα «λαμπρών αστέρων»
Citymag Newsroom
14 Ιανουαρίου 2025
Δημοφιλή
Δημοφιλή