Εν αρχή ην το μοσχάρι, με κοπές όπως η διάσημη σπαλομπριζόλα, το ribeye, το t-bone steak, αλλά και το μπον φιλέ. Εννοείται ότι δεν λείπουν το χοιρινό (ο χειροποίητος γύρος, από Πέμπτη ώς Σάββατο, είναι του ονείρου), αλλά και οι σούβλες (από Παρασκευή ώς Κυριακή), το φιλέτο κοτόπουλο και τα αρνίσια παϊδάκια. Το εστιατόριο προσφέρει, επίσης, πιάτα τής ώρας και μαγειρευτά (ανάλογα με την εποχή και τις πρώτες ύλες), ενώ ειδικής μνείας χρήζουν οι θρυλικοί τζιγεροσαρμάδες.
