Χρησιμοποιεί αποκλειστικά σοκολάτες τής γαλλικής εταιρείας «Valhrona» (τις οποίες προτιμά, παρότι, όπως λέει, είναι ακριβότερες από τις αντίστοιχες βελγικές ή ελβετικές), ξηρούς καρπούς από την Ελλάδα (συγκεκριμένα, από τον «Χαρίλαο» στην Άθωνος), τους οποίους καραμελώνει, καβουρδίζει, αλατίζει και αρωματίζει, και πρώτες ύλες όπως ελληνικό ταχίνι, ελαιόλαδο, βύσσινα και τριαντάφυλλα. Και κάνει θαύματα! Είμαστε πολύ υπερήφανοι που είναι φίλη μας – και μία εκ των αρθρογράφων τής «Citymag»,
Οι σοκολάτες τής Μίνας
Στέλιος Βραχνής: Η δυσκολία με γοητεύει στην τέχνη και στη ζωή
Citymag
7 Οκτωβρίου 2024
Η άγνωστη, συναρπαστική ιστορία του πρώτου «mall» στη Θεσσαλονίκη
Citymag Newsroom
7 Οκτωβρίου 2024
Δημοφιλή