Ψωμάκι και γλυκά. Πεντανόστιμα και λαχταριστά, φτιάχνονται επιτόπου, στο εργαστήριο του καταστήματος, με συνταγές από την Ελλάδα, από τον Πόντο, από τη Ρωσία, αλλά και από τη Γαλλία. Μας θύμισε πολύ γεύσεις τής μαμάς – λαχταριστά εδέσματα με ρουστίκ χρώμα, πάνω στα οποία είναι αποτυπωμένη η φροντίδα και η αγάπη τού μάστορα. Προσωπικό αγαπημένο, το πιροσκί – λατρεμένο από την εποχή που το έφτιαχνε η δική μας γιαγιά. Στα «συν» και το ζεστό και χαμογελαστό σέρβις.
«Τεμέτερον.gr»: ποντιακά καλούδια
Ενας αιώνας του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη ξεδιπλώνεται μέσα από μια έκθεση στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
Citymag Newsroom
6 Οκτωβρίου 2024