Σφιχτοζυμωμένο (στη σύσταση θυμίζει ψωμί Βασιλικών), αλλά με αλεύρι ολικής. Πεντανόστιμο και εξαιρετικά μυρωδάτο, μπορεί να φαγωθεί ακόμη και σκέτο, ως κολατσιό – ακόμη και ως επιδόρπιο, αν είστε λάτρεις τού ψωμιού. Στα «συν» του, η αντοχή του στον χρόνο, χάρη στο προζύμι (μετά από τρεις ημέρες στην ψωμιέρα μας ήταν τόσο λαχταριστό όσο την πρώτη ημέρα που το αγοράσαμε). Ονομάζεται «Του Τσέλιγκα» και το βρήκαμε στον φούρνο «Yummy», ψηλά στην Ίωνος Δραγούμη.
