«Μα, καλά… Είναι δυνατόν, χριστουγεννιάτικα, να προτείνετε οτιδήποτε άλλο από κρεοφαγία;» θα ρωτήσετε. Ας αρχίσουμε με μια παραδοχή: ναι, εμείς εδώ στη «Citymag» είμαστε ορκισμένοι meat lovers. Παράλληλα, όμως, είμαστε και φανατικοί των γαστρονομικών απολαύσεων – κι αν δοκιμάσετε πιάτα από τα χεράκια τού σεφ Γιώργου Τσολερίδη στο vegetarian και vegan «Roots» (όπως το εικονιζόμενο, ονειρεμένο ριζότο με πουρέ από μανιτάρια πορτσίνι, ποικιλία μανιταριών και άρωμα τρούφας, που δοκιμάσαμε πριν από μερικές ημέρες) θα ξεχάσετε τις πανσέτες. Ολοκληρώστε το γεύμα σας με το πιο απολαυστικό vegan προφιτερόλ που έχετε δοκιμάσει ποτέ.
«Roots»: «σαν» κρέας
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, που άλλαξε το πολιτιστικό πρόσωπο της πόλης, γιορτάζει τα 25 του χρόνια με ένα πρόγραμμα «λαμπρών αστέρων»
Citymag Newsroom
14 Ιανουαρίου 2025