«Μα, καλά… Είναι δυνατόν, χριστουγεννιάτικα, να προτείνετε οτιδήποτε άλλο από κρεοφαγία;» θα ρωτήσετε. Ας αρχίσουμε με μια παραδοχή: ναι, εμείς εδώ στη «Citymag» είμαστε ορκισμένοι meat lovers. Παράλληλα, όμως, είμαστε και φανατικοί των γαστρονομικών απολαύσεων – κι αν δοκιμάσετε πιάτα από τα χεράκια τού σεφ Γιώργου Τσολερίδη στο vegetarian και vegan «Roots» (όπως το εικονιζόμενο, ονειρεμένο ριζότο με πουρέ από μανιτάρια πορτσίνι, ποικιλία μανιταριών και άρωμα τρούφας, που δοκιμάσαμε πριν από μερικές ημέρες) θα ξεχάσετε τις πανσέτες. Ολοκληρώστε το γεύμα σας με το πιο απολαυστικό vegan προφιτερόλ που έχετε δοκιμάσει ποτέ.
«Roots»: «σαν» κρέας
Μαθαίνουμε τα μυστικά του κεντήματος των ιθαγενών του Παναμά στο νέο εργαστήριο ενηλίκων του Τελλόγλειου
Citymag Newsroom
8 Οκτωβρίου 2024
Στην τελική ευθεία για τον 21ο Χάρτη των Γεύσεων, το μεγάλο, ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων στη Θεσσαλονίκη
Citymag Newsroom
8 Οκτωβρίου 2024