Ένα μαγαζί μέσα στο Καπάνι, όπου συνδαιτημόνες σας είναι όχι μόνον ο κόσμος τής πέριξ αγοράς, αλλά και οι πραγματικοί food connoisseurs τής πόλης. Καραβιδάκια μαριναρισμένα στο τηγάνι με καπνιστό πιπέρι, αρνίσια κεφτεδάκια, πατατοσαλάτα με λιανισμένες πιπερίτσες, φάβα τού ονείρου και τηγανιά με συκωτάκια πουλιών, μεταξύ πολλών άλλων. Μεζές-trademark, που έχουμε δοκιμάσει και μας ενθουσίασε, το μοναστηριακό λουκάνικο από σουπιά και καλαμάρια – το προτιμούν οι καλόγεροι στη νηστεία. Τα πιάτα έχουν gourmet στήσιμο, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε πάνω από 10-15 ευρώ το κεφάλι (χωρίς τα ποτά).
«Στου Μήτσου»
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, που άλλαξε το πολιτιστικό πρόσωπο της πόλης, γιορτάζει τα 25 του χρόνια με ένα πρόγραμμα «λαμπρών αστέρων»
Citymag Newsroom
14 Ιανουαρίου 2025
Δημοφιλή
Δημοφιλή