fbpx

Citymagthess.gr

Τα μυστικά τής μοντέρνας ζαχαροπλαστικής

Μοιραστείτε το

Πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε τη μπουγάτσα και τον μπακλαβά σε έργο μοντέρνας τέχνης; Καπνίζει το εκμέκ κανταΐφι (απίστευτο κι όμως αληθινό); Γίνεται το burger γλυκό; Ταιριάζει η σοκολάτα με την πιπεριά Φλωρίνης (δεν ταιριάζει απλώς, τα «σπάει»); Μπορούμε να φάμε χωριάτικη σαλάτα γλυκό (μπορούμε – και θα πάθουμε και πλάκα);

Στις μπίζνες των εστιατορίων υπάρχει ένα ρητό που λέει «δώσε ένα εξαιρετικό γλυκό στο τέλος και ο κόσμος θα φύγει ευτυχισμένος από το εστιατόριο, ξεχνώντας ακόμη κι ένα μέτριο φαγητό». Αυτήν τη στιγμή, οι chefs patissiers είναι η πιο δημοφιλής ειδικότητα στις κουζίνες – και ένας από τους καλύτερους, ο ζαχαροπλάστης τού «Βαρούλκου», Θοδωρής Μωυσίδης, έρχεται στη Θεσσαλονίκη, για να αναλύσει για εμάς και για να μας δείξει τρόπους δημιουργίας σύγχρονων επιδορπίων που κάνουν αίσθηση. Τον παρουσιάζει και συνομιλεί μαζί του, σε ένα διαδραστικό σεμινάριο, ο κορυφαίος έλληνας γευσιγνώστης Δημήτρης Αντωνόπουλος.

Τώρα που η ζαχαροπλαστική των εστιατορίων ανθεί σε ολόκληρη τη χώρα, μάθετε τις τεχνικές τής μόδας, μάθετε πώς χτίζονται τα concepts των νέων επιδορπίων και ξεχωρίστε. Ένα σεμινάριο για ανήσυχους ζαχαροπλάστες, ανικανοποίητους σεφ, και φιλόδοξους ερασιτέχνες, που θέλουν να μάθουν τα πάντα για τις εξής θεματικές: namelaka, thermomix, φρούτα σε vacuum, pudding, steam cake, gluten free brownie, τεχνικές, έξυπνα κόλπα και tips, απίστευτα γλυκά και εντυπωσιακές γευστικές δοκιμές.

INFO: Τη ΔΕ 03.02, από τις 14:00 ώς τις 19:00, στον πολυχώρο «Taste Point» (Οδυσσέως 19). Συμμετοχή: 90 ευρώ (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 50 άτομα). Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ: https://bit.ly/2NJmPYC

Μοιραστείτε το
Scroll to Top

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου.

Ρυθμίσεις Cookies

Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε ποια cookies θα επιτρέψετε σε αυτή την ιστοσελίδα. Πατήστε στην αποθήκευση ρυθμίσεων για να εφαρμόσετε την επιλογή σας.

ΛειτουργικάΗ ιστοσελίδα για να δουλέψει χρησιμοποιεί κάποια απαραίτητα λειτουργικά cookies.

ΣτατιστικάΗ ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για στατιστικούς σκοπούς, ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο που σας προσφέρουμε.

Κοινωνικά ΔίκτυαΗ ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies από τα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να μπορούμε να σας δείξουμε περιεχόμενο από πλατφόρμες όπως το YouTube και το FaceBook. Αυτά τα cookies μπορεί να καταγράφουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

ΔιαφημίσειςΗ ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για διαφημιστικούς σκοπούς, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει. Αυτά τα cookies μπορεί να καταγράφουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

ΆλλαΗ ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί και ορισμένα cookies από υπηρεσίες που δεν εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες