Έχει μερικά πιάτα που μαγειρεύονται αυτήν την εποχή στην πόλη, τα οποία ειλικρινά λατρεύουμε. Όπως το μοσχαρίσιο ribeye στη σχάρα, με βούτυρο βασιλομανίταρου, ανθό αλατιού και πουρέ καρότου αρωματισμένο με πορτοκάλι, που απολαύσαμε στη «Ντάνγκαρα» – ένα μαγαζί που, ειλικρινά, αγαπάμε για τη συνέπεια και την τιμιότητα με την οποία προσεγγίζει το ζήτημα «εστίαση». Τοπικά προϊόντα, δημιουργικές συνταγές, καλές εκτελέσεις. Τι περισσότερο χρειάζεται, για να σηκωθείς με χαμόγελο από το τραπέζι σου;
«Ντάνγκαρα»: τίμιες μαγειρικές
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, που άλλαξε το πολιτιστικό πρόσωπο της πόλης, γιορτάζει τα 25 του χρόνια με ένα πρόγραμμα «λαμπρών αστέρων»
Citymag Newsroom
14 Ιανουαρίου 2025