Έχει μερικά πιάτα που μαγειρεύονται αυτήν την εποχή στην πόλη, τα οποία ειλικρινά λατρεύουμε. Όπως το μοσχαρίσιο ribeye στη σχάρα, με βούτυρο βασιλομανίταρου, ανθό αλατιού και πουρέ καρότου αρωματισμένο με πορτοκάλι, που απολαύσαμε στη «Ντάνγκαρα» – ένα μαγαζί που, ειλικρινά, αγαπάμε για τη συνέπεια και την τιμιότητα με την οποία προσεγγίζει το ζήτημα «εστίαση». Τοπικά προϊόντα, δημιουργικές συνταγές, καλές εκτελέσεις. Τι περισσότερο χρειάζεται, για να σηκωθείς με χαμόγελο από το τραπέζι σου;
«Ντάνγκαρα»: τίμιες μαγειρικές
Γεμάτο εκπλήξεις το πρόγραμμα του KIDOT Festival 6, αυτό το Σαββατοκύριακο
Citymag Newsroom
3 Οκτωβρίου 2024
1.280 νέες θέσεις στάθμευσης στον δήμο Θεσσαλονίκης ώς τα τέλη της χρονιάς υπόσχεται ο Στέλιος Αγγελούδης
Citymag Newsroom
3 Οκτωβρίου 2024