Λάτρεις τού Chivas –εκπρόσωποι των μίντια, bartenders και, κυρίως, καταναλωτές– έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Σε ειδικά διαμορφωμένους και ιδιαίτερα ατμοσφαιρικούς χώρους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος το Scotch whisky, να ανακαλύψουν τις γευστικές διαφορές ανάμεσα στο grain whisky και τα διαφορετικά malt whiskies και να δοκιμάσουν τη μεγάλη οικογένεια του Chivas Regal: από το κλασικό Chivas 12 ετών, το sherry-influenced Chivas Extra και το θρυλικό Chivas 18 ετών ώς το Chivas Regal Mizunara, με παλαίωση σε βαρέλια από γιαπωνέζικο δρυ, αλλά και το πρώτο blended malt Scotch whisky τού οίκου Chivas, το πολυτελές Chivas Ultis.
Ο Μιχάλης Καγιάννης, prestige brand ambassador της Pernod Ricard Hellas, οδήγησε τους καλεσμένους σε ένα πρωτόγνωρο γευστικό ταξίδι, προτρέποντάς τους να δοκιμάσουν μερικά από τα σπανιότερα αποστάγματα της Σκωτίας. Υπό την πολύτιμη καθοδήγησή του, καθένας δημιούργησε το προσωπικό του blend, χρησιμοποιώντας το ατομικό του blending kit. Κάθε γεύση που προσέθεταν στο blend ήταν και μια άλλη πτυχή τής προσωπικότητας τους, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα ουίσκι το οποίο μπορούν να αποκαλούν πραγματικά δικό τους.
Στην πρωτότυπη και ιδιαίτερη βραδιά υπήρχε και συνέχεια: έπειτα από κάθε blending session, ακολουθούσε after-party με ένα διαφορετικό μπαρ της πόλης να έχει την επιμέλεια των κοκτέιλ ανά βραδιά. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ιδιαίτερα Chivas cocktails από τους bartenders των «Ολύμπιον» και «Vogatsikou 3» (Θεσσαλονίκη), «Route 66» (Ιωάννινα) και «Δικαστικό» (Λάρισα), μαζί με απολαυστικά whisky bites.