Το ορεινό μικροκλίμα τής Ηπείρου, η αυστηρή επιλογή ζυμωμένης σταφυλόμαζας από τη γηγενή ποικιλία Ντεμπίνα και η μαεστρία στην απόσταξη δίνουν τη βάση, για να παλαιώσει το τσίπουρο Χρυσή Βίδρα από το «Κτήμα Γκλίναβος». Ένα πραγματικά ξεχωριστό και αναβαθμισμένο απόσταγμα, χωρίς γλυκάνισο, με ιδιαίτερα απαλή επίγευση (χάρη στη διπλή απόσταξη), αλλά και με κεχριμπαρένιο χρώμα και περίπλοκο αρωματικό χαρακτήρα (λόγω της παραμονής του για δύο χρόνια σε δρύινα γαλλικά βαρέλια). Συνδυάζεται ιδανικά με αβγοτάραχο Μεσολογγίου, φουά γκρα, αλλά και ποικιλία αλλαντικών.
