Εν αρχή ην ένας ελληνικής κατασκευής χάλκινος άμβυκας διακοσίων λίτρων. Καρπός αρκεύθου μουλιάζει σε απόσταγμα μελάσας (που χρησιμοποιείται ως βάση), ενώ όλα τα υλικά προστίθενται στη συνέχεια, στο πλαίσιο της μεθόδου τού vapor infusion. Μετά από τη διαδικασία τού double shot (με την ένταση των πρώτων υλών να μαλακώνει με νερό από τις πηγές τού Βόρρα), παίρνουμε ένα London dry gin με 41,5% αλκοόλ (σε κομψή φιάλη των 700ml), με στοιχεία λεβάντας, κόλιανδρου και εσπεριδοειδών. Εξαιρετικό με μία φλούδα πορτοκαλιού και πάγο, υπέροχο ως βάση για dry martini, λόγος να βγεις από το σπίτι όταν συνδυάζεται με πάγο και τόνικ.
