Ζυμαρικά από τον τόπο μας, φίνα και βελούδινα, που κρατάνε ωραία κατά το βράσιμο. Είναι φτιαγμένα με σιμιγδάλι από σκληρό ελληνικό σιτάρι ανώτερης ποιότητας, ελληνικά αβγά τοπικής παραγωγής και ελληνικό βουβαλίσιο γάλα. Η ποιότητα των πρώτων υλών τους αντηχεί στην υπέροχη γεύση τους. Τα φτιάξαμε στον φούρνο με κόκκινη σάλτσα και τυρί φέτα, ως συνοδευτικό σε ένα ροδοψημένο κοτόπουλο φούρνου. Λατρέψαμε τον συνδυασμό. Υπολογίστε χρόνο 7-9 λεπτών για το βράσιμο.
Ζυμαρικά Θεσσαλονίκης
Μαθαίνουμε τα μυστικά του κεντήματος των ιθαγενών του Παναμά στο νέο εργαστήριο ενηλίκων του Τελλόγλειου
Citymag Newsroom
8 Οκτωβρίου 2024
Στην τελική ευθεία για τον 21ο Χάρτη των Γεύσεων, το μεγάλο, ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων στη Θεσσαλονίκη
Citymag Newsroom
8 Οκτωβρίου 2024