Ζυμαρικά από τον τόπο μας, φίνα και βελούδινα, που κρατάνε ωραία κατά το βράσιμο. Είναι φτιαγμένα με σιμιγδάλι από σκληρό ελληνικό σιτάρι ανώτερης ποιότητας, ελληνικά αβγά τοπικής παραγωγής και ελληνικό βουβαλίσιο γάλα. Η ποιότητα των πρώτων υλών τους αντηχεί στην υπέροχη γεύση τους. Τα φτιάξαμε στον φούρνο με κόκκινη σάλτσα και τυρί φέτα, ως συνοδευτικό σε ένα ροδοψημένο κοτόπουλο φούρνου. Λατρέψαμε τον συνδυασμό. Υπολογίστε χρόνο 7-9 λεπτών για το βράσιμο.
Ζυμαρικά Θεσσαλονίκης
Oenops Wines: το δραμινό οινοποιείο που σπάει τα ταμπού της ελληνικής οινοποιίας
Citymag
21 Ιανουαρίου 2025
Δημοφιλή