Στην κεντρική φωτογραφία: ο σεφ Κωνσταντίνος Μάρκου.
Ο ζεστός χώρος, το φιλικό περιβάλλον, μα, πάνω απ’ όλα, το μεράκι και η διάθεση των ιδιοκτητών του εστιατορίου «Ακαδημία», Κωνσταντίνου Μάρκου και Κωνσταντίνου Γαργάνη, φάνηκαν από την πρώτη κιόλας στιγμή, καθώς κατάφεραν να παντρέψουν με επιτυχία τις γεύσεις με την τέχνη.
Επίπλωση παλιάς εποχής (με σπάνια έργα τέχνης κορυφαίων καλλιτεχνών να διακοσμούν τον χώρο του εστιατορίου και της αυλής του) και πρώτες ύλες από διάφορα μέρη της χώρας (οι οποίες συνθέτουν σειρά γευστικών επιλογών, βασισμένων στην παραδοσιακή κουζίνα και «μπολιασμένων» με το μεσογειακό ταμπεραμέντο) αποτελούν την «ταυτότητα» της «Ακαδημίας».
