
Σε μια επετειακή για το εστιατόριο χρονιά και έχοντας ήδη το Ειδικό Σήμα Ποιότητας της Ελληνικής Κουζίνας από το υπουργείου Τουρισμού, το «Μαϊάμι» ανακοινώνει τη λήψη και της ειδικής πιστοποίησης του εστιατορίου από το Culinary Heritage Network ως «Culinary Heritage Προορισμού της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας».
Πρεσβεύοντας τις αξίες και τη γαστρονομική κουλτούρα των προγόνων τους (και ιδρυτών του εστιατορίου «Μαϊάμι», προσφύγων από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας), οι σημερινοί ιδιοκτήτες συνεχίζουν να προσφέρουν, ως τρίτη γενιά, την ελληνική κουζίνα στους επισκέπτες του resto.
Η δημιουργική ομάδα της head chef του «Μαϊάμι», Σοφίας Τεφτσή, έχει ενσωματώσει στο μενού την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με σύγχρονο ψαροφαγικό χαρακτήρα. Και, κάπως έτσι, συνεχίζεται η προσπάθεια αυτή η γαστρονομική κουλτούρα να παραδοθεί στην επόμενη γενιά.
Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του «Μαϊάμι», «Η επετειακή αυτή χρονιά υπόσχεται σε όλους σας ευχάριστες και δημιουργικές γαστρονομικές στιγμές». Ανυπομονούμε!