Αγγίζοντας τη θάλασσα, την Τετάρτη 17 Ιουνίου το «Brizola» παρουσιάζει ένα μενού degustation από το εστιατόριο «Ρίζες» στη Νικήτη με τον σεφ Παναγιώτη Δεληθανάση. Ακόμη ένα άγγιγμα surf and turf στη μοναδική open air ταράτσα τής «Brizola».

Το μενού
- Καρπάτσιο λαβράκι με τσίλι, αφρό λεμόνι και πούδρα αυγοτάραχο. Wine pairing με κρασί Δύο Φίλοι – Ασύρτικο.
- Καταΐφι γαλλικών τυριών με φιστίκι Αιγίνης και σάλτσα από κόκκινη πιπεριά και φράουλα. Wine pairing με κρασί Δύο Φίλοι – ροζέ Ξυνόμαυρο.
- Tagliata bavette steak black Angus USA με κρέμα καλαμπόκι και φρέσκια τρούφα. Wine pairing με κρασί Δύο Φίλοι – Pinot Noir.
- Μιλφέιγ ροδάκινο. Wine pairing με κρασί Μοσχάτο Πατρών – Παρπαρούση.