Το Soil ανοίγει την πόρτα τής έμπνευσής του και υποδέχεται τους φίλους του στον κήπο του, στο Αλεποχώρι Αττικής, για να ζήσουν μια ολιστική γαστρονομική εμπειρία. Η γήινη φιλοσοφία τού εστιατορίου, με την υπογραφή τού σεφ Τάσου Μαντή, παρουσιάζεται σε όλο της το φάσμα μέσα από το «Alepochori Experience», εκεί όπου κάποιος μπορεί να ανακαλύψει τη βιώσιμη γαστρονομία και τις μεθόδους με τις οποίες οι πρώτες ύλες τροφοδοτούν το βραβευμένο με αστέρι Michelin και Green Michelin Star εστιατόριο.
Η παραγωγή τού κήπου, τα βότανα και τα λουλούδια αποτελούν την πυξίδα για τη σύλληψη και τη δημιουργία των πιάτων τού Soil σε καθημερινή βάση – και για πρώτη φορά το εστιατόριο δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γνωρίσει συνολικά τη «farm-to-table» προσέγγισή του. Το «Alepochori Experience» ξεκινά από το «σπίτι» τού Soil, στο Παγκράτι, και συνεχίζεται στον κήπο στο Αλεποχώρι, με ξεναγούς τον σεφ Τάσο Μαντή και τον πατέρα του, τον μαστρο-Μπάμπη. Εκεί, μια μοναδική βιωματική εμπειρία γεύσης και επαφής με τη φύση ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια τού επισκέπτη, που έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλες τις αγνές πρώτες ύλες. Μαζί με τον σεφ και την εξειδικευμένη ομάδα τού Soil, θα έχει την ευκαιρία να συλλέξει βότανα, τα οποία στη συνέχεια θα δοκιμάσει σε πιάτα, ανακαλύπτοντας την αξία και τα οφέλη τής εποχικής καλλιέργειας, αλλά και τον πλούτο και την κληρονομιά τής ελληνικής γης.
Το «Alepochori Experience» ολοκληρώνεται στο νεοκλασικό τού Soil, στο chefs’ table, μέσα από την ανοιχτή κουζίνα και την άμεση επικοινωνία με τη δημιουργική διαδικασία τής ομάδας. Όλα όσα συλλέχθηκαν νωρίτερα στον κήπο στο Αλεποχώρι αναγεννιούνται σε συνταγές γήινης φιλοσοφίας, με τον σεφ Τάσο Μαντή να επιμελείται τα πιάτα και να μυεί τους καλεσμένους στη δική του γαστρονομική φιλοσοφία. Μια φιλοσοφία που είναι βαθιά ριζωμένη στη γη, στις αρχές τής βιωσιμότητας και της zero-waste πολιτικής. Τα επιλεγμένα κρασιά από τον διεθνή και τον ελληνικό αμπελώνα συντροφεύουν και αναδεικνύουν τις γεύσεις.