Η καλή κουζίνα θέλει επιλεγμένα προϊόντα, δεξιοτεχνία στο μαγείρεμα και μεράκι στη διαδικασία. Με πάθος για τη δημιουργική μαγειρική, πολυετείς σπουδές και εμπειρία χρόνων στις μεγαλύτερες κουζίνες της Θεσσαλονίκης –και όχι μόνον– ο σεφ Δήμος Καλαϊτσίδης ζωντανεύει καθημερινά συνταγές ξεχασμένες, τις προικίζει με αγνά υλικά, τις παντρεύει με σύγχρονες αναζητήσεις και μετουσιώνει κάθε μπουκιά σε αξέχαστη γευστική εμπειρία.
Στα Τρία Γουρουνάκια θα βρείτε μια ποικιλία από εκλεκτά πιάτα, που εκπροσωπούν τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Η πρώτη ύλη είναι αυτή που κερδίζει την παράσταση: εδώ δίνεται έμφαση στο να επιλέγονται τα πιο φρέσκα υλικά και κάθε πιάτο να ετοιμάζεται με τέλειο τρόπο. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι διαδικασίες παρασκευής γίνονται στην κουζίνα του εστιατορίου –από το φρεσκοψημένο ψωμί έως το επιδόρπιο– με στόχο να υπερβαίνουν κάθε φορά τις προσδοκίες μας.
Το εστιατόριο προσφέρει ένα ξεχωριστό μενού χωρίς γλουτένη με ποικιλία επιλογών, αλλά και παιδικό μενού για τους μικρούς μας φίλους. Και όχι μόνον αυτά… Πλέον, τα Τρία Γουρουνάκια μάς προσφέρουν τη μέγιστη γαστρονομική εμπειρία: με την υπηρεσία «Dégustation» μπορούμε να δοκιμάσουμε μια πληθώρα γεύσεων (και γνώσεων) του σεφ Δήμου Καλαϊτσίδη. Αρκεί να ενημερώσουμε κατά την κράτησή μας και οι άνθρωποι του εστιατορίου θα φροντίσουν να μετατρέψουν το επόμενο γεύμα μας σε πραγματικό γευστικό ταξίδι.
Ολιστική εμπειρία
Στα Τρία Γουρουνάκια όλη η ομάδα είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία φαγητού σε όλους τους καλεσμένους. Όπως λένε χαρακτηριστικά και οι ίδιοι, «από τη ζεστή ατμόσφαιρα μέχρι τη φιλική εξυπηρέτηση, προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε επίσκεψή σας. Η εμπειρία της γαστρονομίας δεν είναι απλώς μία αίσθηση: είναι ένας ολόκληρος κόσμος, που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας».