
Αυτοί που ξέρουν υποστηρίζουν ότι η δημιουργικότητα δεν έχει ταβάνι. Η ομάδα του θamõn το αποδεικνύει με ένα νέο γαστρονομικό πρότζεκτ.
Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ήπειρο, γεμάτος με εικόνες από τα εστιατόρια όπου θήτευσε σε Ελλάδα και εξωτερικό (όπως το ιστορικό Spielweg στο Μπάντεν της Γερμανίας), ο chef patron του Eréctus, Αθανάσιος Τάσσος, επέστεψε στα πάτρια εδάφη με στόχο να κάνει το όνειρο του για την ηπειρώτικη γαστρονομία πραγματικότητα. Ένα όραμα που ξεκίνησε από την αγάπη του για τα τοπικά προϊόντα, τις ηπειρώτικες παραδοσιακές γεύσεις και την ανάδειξη του τόπου του και υλοποιήθηκε μέσα από τη δημιουργία του Θamõn και του Eréctus. Δύο διαφορετικά πρότζεκτ που βρίσκουν κοινό σημείο την ηπειρώτικη γαστρονομία.
Βασικό συστατικό για τη δημιουργία του Eréctus είναι η ηπειρώτικη γαστρονομία σε συνδυασμό με την παραδοσιακή τεχνική μαγειρέματος στη γάστρα. Η φιλοσοφία «back to roots» ταιριάζει απόλυτα με αυτήν της ομάδας του εστιατορίου, η οποία καθημερινά αναζητά και χρησιμοποιεί τα πιο αγνά τοπικά προϊόντα για την παρασκευή των πιάτων. Η γάστρα και η φωτιά τελειοποιούν το αποτέλεσμα, δίνοντας την καθοριστική «πινελιά» θαλπωρής.
Στόχος του Eréctus, να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, που θα οδηγήσει στην πιο όμορφη γευστική ανάμνηση. Εμάς μας κέρδισε.
Info: Eréctus, Ζώη Καπλάνη 12, Ιωάννινα. Ημέρες και ώρες λειτουργίας: ΔΕ-ΣΑ 09:00-00:00. ΚΥ 09:00-23:00. T. 265 102 4008 Στο ίντερνετ: www.erectus-ioa.gr Στο μέιλ: reservations@erectus-ioa.gr Στο Facebook: Erctus-61555412587531/?_rdr Στο Instagram: https://www.instagram.com/erectus.ioa


