Τρώγονται όλες τις ώρες, κρύα ή ζεστά. Βγαίνουν σε μεγάλη ποικιλία, είναι αφράτα, με κορυφαία ποιότητα σε σωστή τιμή. Δοκιμάσαμε το κοτόπουλο με Philadelphia και μανιτάρι, καθώς και τα διάσημα τέσσερα τυριά. Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας έχει το all-time-classic ατομικό πεϊνιρλί με γκούντα και μπέικον. Η συμβουλή τού CITYMAG: υπάρχουν δύο πιο «μεσογειακές» γεύσεις που ξεχωρίζουν, η πατάτα με λαχανικά και οι ελιές με πέστο βασιλικού και ντοματίνια – vegeterian προσέγγιση, χωρίς έκπτωση στη γεύση.
