Η δημιουργική ορμή των σεφ Δημήτρη Παμπόρη και Γιάννη Πατέικα και του επιχειρηματία Γιάννη Ζιάγκα γέννησε έναν «ναό» αφιερωμένο στα χειροποίητα bao buns, τα ολόλευκα, ασιατικά ψωμάκια (παρασκευάζονται καθημερινά και είναι πάντοτε ολόφρεσκα), τα οποία μετατρέπονται στον καμβά που δένει δημιουργικά την ασιατική με την ελληνική κουζίνα.
Λατρέψαμε τα bao buns με pulled pork «à la Grec» (με χοιρινό γάστρας με λεμόνι και μουστάρδα, ντομάτα, φρέσκο κρεμμυδάκι και σάλτσα καπνιστής φέτας), το Modernist Baο (με τραγανό κοτόπουλο με teriyaki glaze, σάλτσα φυστικοβούτυρου, αγγούρι κίμτσι και φύτρες φασολιού), αλλά και το αδιανόητα γευστικό bao με γλυκόξινο μπακαλιάρο με σος ταρτάρ «Korean Style» (με σαλάτα με ξινόμηλο, αγγούρι και γλυκόξινη σάλτσα με μπούκοβο). Τα συνοδεύσαμε με τηγανητές γλυκοπατάτες «Back to 90s» (με σεφ σος, ψητό μπέικον, παρμεζάνα και πούδρα ντομάτας). Πάμε για έναν δεύτερο γύρο;