Οι συντάκτες τής στήλης, εκτός από το να δοκιμάζουμε έτοιμα πιάτα, λατρεύουμε να τα παρασκευάζουμε και οι ίδιοι. Λατρεμένη μας επιλογή αποτελεί το σάντουιτς με παστράμι. Το μυστικό που «απογειώνει» τη δημιουργία είναι η επιλογή τού κατάλληλου αλλαντικού. Και το παστράμι τής εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company είναι κορυφαίο.
Παράγεται από επιλεγμένο βόειο μπούτι καλυμμένο με τριμμένους κόκκους πιπεριών και μπαχαρικά, ψήνεται στον ατμό και καπνίζεται σε ξύλο οξιάς. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε δύο φέτες ψωμί, να αλείψετε στη μία μια δόση μουστάρδας, να προσθέσετε μπόλικο παστράμι και, προαιρετικά, American cheese. Μαγεία!
Και τώρα σκεφτόμαστε τι θα ετοιμάσουμε με την καπνιστή βοδινή γλώσσα…
Info: https://www.meatcompany.gr/