Η περίοδος των εορτών συνήθως συνοδεύεται από κρεοφαγία στα όρια της υπερβολής. Χρειάζεται μια αποτοξίνωση, η οποία, ωστόσο, μπορεί να είναι και απίστευτα γευστική. Στο μενού τού «Elephant in the room», ενός ατόφιου βίγκαν εστιατορίου, θα βρείτε επιλογές από μπέργκερς, κρέπες και ραπς ώς ντάμπλινγκς με μεσογειακές και έθνικ επιρροές. Όλα βίγκαν, με βιολογικές πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς, ενώ τα προϊόντα σόγιας είναι μη γενετικά τροποποιημένα. Δοκιμάσαμε τον γύρο από σόγια (φωτό) – εξαιρετικά γευστικός, ακόμη και συγκρινόμενος με τον κανονικό γύρο.
