Η περίοδος των εορτών συνήθως συνοδεύεται από κρεοφαγία στα όρια της υπερβολής. Χρειάζεται μια αποτοξίνωση, η οποία, ωστόσο, μπορεί να είναι και απίστευτα γευστική. Στο μενού τού «Elephant in the room», ενός ατόφιου βίγκαν εστιατορίου, θα βρείτε επιλογές από μπέργκερς, κρέπες και ραπς ώς ντάμπλινγκς με μεσογειακές και έθνικ επιρροές. Όλα βίγκαν, με βιολογικές πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς, ενώ τα προϊόντα σόγιας είναι μη γενετικά τροποποιημένα. Δοκιμάσαμε τον γύρο από σόγια (φωτό) – εξαιρετικά γευστικός, ακόμη και συγκρινόμενος με τον κανονικό γύρο.
Αθώα αμαρτία
Citymag Μετρό (Νοέμβριος 2024)
Citymag Newsroom
30 Νοεμβρίου 2024
Αυτοκόλλητα σε 50 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη θα δείχνουν ότι προσφέρουν ασφάλεια και καταφύγιο σε θύματα έμφυλης βίας
Citymag Newsroom
26 Νοεμβρίου 2024