Το «Baldo» έφτασε και στη Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στην «καρδιά» τής πόλης, με σκοπό να σερβίρει απολαυστική street food πάστα. Θα βρείτε τρία ολόφρεσκα ζυμαρικά μικρής διαμέτρου (κοφτό μακαρόνι, πλεξούδα και κοχύλι) που, εννοείται, παρασκευάζονται στην κουζίνα τού καταστήματος, καθώς και δέκα επιλογές από σος, που καλύπτουν όλες τις γευστικές διαθέσεις (ναπολιτάνα, καρμπονάρα, πέστο, σολομός, κοτόπουλο παρμεζάνα, τόνος κ.α.). Δοκιμάσαμε αυτήν με μανιτάρια, παλαιωμένη παρμεζάνα, λάδι λευκής τρούφας και μυρωδικά. Νοστιμότατη, με πλούσια γεύση. Επιλέξαμε το κοχύλι, μια επιλογή που βρήκαμε ότι του ταιριάζει πολύ. Δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο ότι το «Baldo» παίρνει υψηλή βαθμολογία στη σχέση τιμής-ποσότητας. Συμβουλή: ορθότατα υπάρχει και βίγκαν πάστα, με ριγκατόνι ολικής άλεσης με πουρέ μπρόκολο, τυρί βίγκαν, τσίλι και διάφορα λαχανικά.
INFO: «Baldo», Μητροπολίτου Ιωσήφ 15. Τ. 2311-828.177.