Από το 1985, σε έναν πανέμορφο κήπο στην Κρυοπηγή τής Χαλκιδικής, η ομάδα από το «Τριζόνι» επεξεργάζεται και μαγειρεύει τις πρώτες ύλες που διαθέτει δημιουργικά και με έμπνευση, ξεπερνώντας τα συνηθισμένα. Η ίδια ομάδα έρχεται στη Θεσσαλονίκη, σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνεργασία, αναλαμβάνοντας την κουζίνα τού «Oval». Αποφασισμένη να το πάει ένα βήμα παρακάτω, παρουσιάζει τις «chefs’ food stories»: γευστικές ιστορίες εμπνευσμένες από τη θάλασσα και τους θησαυρούς που κρύβει.
Με ξεκάθαρη επιρροή από την ιαπωνική κουζίνα σε ένα εύστοχο πάντρεμα με μεσογειακές πρώτες ύλες και παρασκευές, μας προσφέρει επιλογές από σούσι ώς μπέργκερς και πάστα, σε ένα μενού που είναι απίθανο να συναντήσουμε αλλού. Ισορροπημένος κατάλογος με πολλές επιλογές, διαθέτει προτάσεις και για τους μικρότερους της παρέας, αποτελώντας μια ξεκάθαρα value-for-money επιλογή, αν αναλογιστούμε το υψηλό κόστος των πρώτων υλών.