Απέναντι από το περίφημο «U-Bar», στον Εύοσμο, έχει ανοίξει εδώ και μερικές εβδομάδες ένα food spot που γνωρίζει από καλό κρέας και το προσφέρει με τέλειο ψήσιμο στα κάρβουνα, που «απογειώνει» τη νοστιμιά. Τα κρέατα είναι εξαιρετικά μαριναρισμένα, οι πατάτες ολόφρεσκες και τραγανές, ενώ ο φούρνος της «Souvlaqueria» ψήνει σουσαμένιες μπαγκέτες δικής του παραγωγής (σήμα κατατεθέν του μαγαζιού), που αποτελούν μια λαχταριστή επιλογή για το σάντουίτς σας.
Εκεί όμως που τους βγάζουμε το καπέλο είναι στις ασυναγώνιστες τιμές – ιδιαίτερα στις επιλογές με δύο τεμάχια ανά σάντουιτς, που δεν ξεπερνούν τα 3,20 ευρώ. Στην πρώτη σας επίσκεψη, δοκιμάστε το φινετσάτο χοιρινό σουβλάκι ή το σουβλάκι κοτόπουλου σε μπαγκέτα, συνοδεύοντάς το με μία από τις επτά χειροποίητες αλοιφές. Για ορεκτικό προτείνουμε μία μερίδα χρυσαφένιες, φρέσκες πατάτες, που θα εξαφανιστούν μέχρι να πείτε «Souvlaqueria». Σημειωτέον: παρότι το μαγαζί είναι self service, η εξυπηρέτηση είναι άψογη, χαλαρή και με παρεΐστικη διάθεση.