Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις… Πρόκειται για ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα και ιστορικά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, που άνοιξε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και συνεχίζει να τέρπει τους ουρανίσκους μας στη Βασιλέως Ηρακλείου. Κρίνοντας από την κίνηση που συναντήσαμε στο νέο κατάστημα, συμπεραίνουμε ότι το κοινό αγκάλιασε και το νεαρό «αδελφάκι», από την πρώτη στιγμή. Σπεσιαλιτέ, φυσικά, τα περίφημα πολίτικα σουτζουκάκια (τα «βομβίδια»). Ο κατάλογος διαθέτει, επίσης, μια μεγάλη ποικιλία από κρεατικά της ώρας, όπως μοσχαρίσια μπριζόλα, κοντοσούβλι χοιρινό ή κοτόπουλο, πανσέτα, μοσχαρίσιο συκώτι (τόσο σε σάντουιτς όσο και σε μερίδες), συνοδευόμενα από αλοιφές (εννοείται ότι υπάρχει και επιλογή για μισή μισή). Η συμβουλή μας: δοκιμάστε τα βομβίδιά σας συνοδεία γιαουρτιού Κουκάκη.
Ένα θρυλικό κρεοφαγικό στέκι απέκτησε «δίδυμο» στα ανατολικά της πόλης
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, που άλλαξε το πολιτιστικό πρόσωπο της πόλης, γιορτάζει τα 25 του χρόνια με ένα πρόγραμμα «λαμπρών αστέρων»
Citymag Newsroom
14 Ιανουαρίου 2025
Δημοφιλή
Δημοφιλή