Περιέχει εκλεκτά κομμάτια από 100% βουβαλίσιο κρέας, τα οποία συνδυάζονται μοναδικά με αγνά υλικά, όπως το κρεμμύδι, και με διαλεχτά μυρωδικά, για να δημιουργηθεί ένα λουκάνικο απολαυστικό και εξαιρετικά γευστικό, με υψηλή διατροφική αξία. Καπνίζεται παραδοσιακά σε ξύλο οξιάς, που «απογειώνει» τη γεύση του. Χωρίς συντηρητικά, περασμένο σε φυσικό έντερο, είναι ένα απολαυστικό έδεσμα που ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Το βρήκαμε στο «Παντοπωλείο τής Θεσσαλονίκης», που μας τα φέρνει αυθημερόν στην πόρτα μας, καλώντας από τις 08:00 ώς τις 21:00 στο τ. 2310-244.684. Και, κάπως έτσι, το καλό έγινε ακόμη καλύτερο…
«Φάρμα Κερκίνης»: νοστιμιά με πρώτη ύλη «άλφα άλφα»
Στέλιος Βραχνής: Η δυσκολία με γοητεύει στην τέχνη και στη ζωή
Citymag
7 Οκτωβρίου 2024
Ενας αιώνας του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη ξεδιπλώνεται μέσα από μια έκθεση στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
Citymag Newsroom
6 Οκτωβρίου 2024
Δημοφιλή