Μια ολοκαίνουργια άφιξη στη γαστρονομική σκηνή τής πόλης, με τα πρώτα δείγματα να είναι εξαιρετικά. Ίσως το πιο value-for-money εστιατόριο που επισκεφτήκαμε τελευταία. Αν θέλαμε να δώσουμε έναν χαρακτηρισμό στα πιάτα του, αυτός θα ήταν «πειραγμένη ελληνική κουζίνα», χωρίς υπερβολές. Με επιλογές σε κρέας και θαλασσινά, ό,τι και να δοκιμάσαμε ήταν εξαίσιο. Ξεχωρίσαμε (με δυσκολία) το μυλοκόπι με τσιγαριστά χόρτα και τη μοσχαρίσια τηγανιά με μανιτάρια. Ο Γιώργος Αντωνιάδης, σεφ και ιδιοκτήτης τής «Φύτρας», δημιούργησε μαζί με τη φοβερή ομάδα του ένα εστιατόριο-διαμάντι, όπου αξίζει να πας (και να ξαναπάς).