Στην Πυλαία υπάρχει μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των θαλασσινών: ο «Γλυκάνισος». Προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε πρωτότυπους ουζομεζέδες, αλλά και προτάσεις θαλασσινών σε μερίδα (όπως χταπόδι μπουγιουρντί με σαλάμι Λευκάδος, γαρίδες τεμπούρα με σάλτσα σαγανάκι και φέτα και καλαμάρι γεμιστό με φέτα και ντομάτα). Αγαπημένα και τα πιάτα με συνδυασμό θαλασσινών με ζυμαρικά ή ριζότι (όπως το κριθαράκι με καραβιδοουρές, τα νιόκι φάβας με χταπόδι και τα λινγκουίνι με γαρίδες). Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν και οι λάτρεις των κρεατικών. Ένας χώρος με γεύσεις γκουρμέ, χωρίς να είναι εξεζητημένες.
Για ούζο στην Πυλαία
Πλέον, πετάμε απευθείας από τη Θεσσαλονίκη στο Aμστερνταμ με τα φτερά της AEGEAN
Citymag Newsroom
6 Νοεμβρίου 2024
Καλωσορίζουμε τη νέα σοδειά του Αφρού από το Οινοποιείο Κεχρής
Citymag Newsroom
31 Οκτωβρίου 2024
Δημοφιλή
Δημοφιλή