Οι απανταχού πιτσαγιόλο τής σπιτικής κουζίνας βρήκαν έναν πολύτιμο σύμμαχο, που θα τους βοηθήσει να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους – και να δημιουργήσουν εξαιρετικές ιταλικές γεύσεις: την «Pinsa Romana La Familia» της εταιρείας «Mr. Greek», από το Κιλκίς. Διατίθεται σε συσκευασία 380 γρ., ορθογώνιου σχήματος και είναι ιδανική για κάθε φούρνο. Πρόκειται για ένα αυθεντικό ιταλικό προϊόν ζύμης, που επιτρέπει πολλές δημιουργικές επιλογές. Ως πρώτη και βασική, η πίνζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση πίτσας, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τη σάλτσα και τα υλικά τής επιλογής σας και, εντός 5-7 λεπτών (σε φούρνο στους 200-230 βαθμούς Κελσίου), θα έχετε μιαν υπέροχη πίτσα, που θα καταπλήξει οπτικά και γευστικά.
Παράλληλα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη ζύμη μας ως φοκάτσια, ψήνοντας για 2-3 λεπτά, ραντίζοντας με ελαιόλαδο και αλάτι λίγο πριν τη σερβίρουμε. Η πίνζα Ρομάνα είναι ιδανική και για τους λάτρεις τού γλυκού, προσθέτοντας πραλίνα, μαρμελάδα ή μέλι τής αρεσκείας μας (αφού τη βουτυρώσουμε ελαφρά και την ψήσουμε στον φούρνο).
Citymag tip #01: Μπορεί να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στην κατάψυξη, ώστε να αποτελέσει «χρυσή εφεδρεία», όποτε χρειαστεί.
Citymag tip #02: Για τη σάλτσα ντομάτας τής πίτσας προτείνουμε τη σάλτσα πίτσας «Κύκνος» στη μεταλλική συσκευασία, που ταίριαξε απόλυτα με την πίνζα Ρομάνα.