Η ταβέρνα τού «Καπετάν Φουρτούνα», με ειδικότητα στα ψάρια και τους θαλασσινούς μεζέδες, αποτελεί μια κορυφαία επιλογή τής κατηγορίας. Σε ειδυλλιακό σημείο στους Νέους Επιβάτες, κάτω από τη σκιά τού δέντρου, μπροστά στη θάλασσα, υπάρχει, ως συνοδευτικό τής μπίρας ή του ούζου, ένας μεζές μοναδικός ως προς την εκτέλεση.
Η μελιτζανοσαλάτα τής Σάσας δεν είναι μια συνηθισμένη αλοιφή: τo σωστό «κάπνισμα» στη μελιτζάνα και η κατάλληλη γέμιση (φέτα και ντομάτα), χωρίς κανένα χτύπημα ή ανακάτεμα των υλικών, χαρίζουν μια παραδεισένια γεύση καλοκαιριού σε ένα τόσο ταπεινό, μα και συνάμα τόσο σπουδαίο ελληνικό πιάτο.